Grote Vakantie Acteercursus

Vraag je jezelf soms eens af hoe jouw favoriete Hollywoodacteurs erin slagen om zo overtuigend over te komen? Zou je graag zelf acteertechnieken aanleren? Ben je benieuwd naar hoe de kneepjes van het vak in elkaar zitten? Wil je jouw eigen acteertalenten aanscherpen? Zoek je een leuke hobby of een tof tijdverdrijf tijdens de grote vakantie? Wil je ervaren hoe het is om zelf voor de camera te staan? Is professioneel acteren jouw grote droom, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Of zou je jouw zelfvertrouwen een boost willen geven? Zie je het zitten om te acteren in de grootste filmstudio’s van het land, de AED Studios te Lint (Antwerpen)?

Als het antwoord op een of meer van bovenstaande vragen ‘ja’ is, kan je tijdens de grote vakantie terecht bij de CinAct Acting Academy! Buiten de reguliere wekelijkse lessen en de workshops in binnen- en buitenland, organiseert CinAct elke zondag vanaf  2 juli tot en met zondag 20 augustus een exclusieve lessenreeks. Op het einde krijg je niet alleen een certificaat, je mag, als je dat wilt, ook deelnemen aan een showcase waarin je voor een aantal van de bekendste castingdirectors van het land, al dan niet samen met andere cursisten, een scène speelt die je zelf hebt gekozen. Zo kan je jezelf niet alleen inschrijven in hun castingbureau, je kunt hen meteen laten zien wat je zoal geleerd hebt! Bovendien kan je voor een kleine meerprijs samen met de reguliere cursisten een gastles van een bekende acteur meevolgen.

Ga je tijdens de zomermaanden op vakantie en wil je geen les missen? Laat het ons dan even weten, zodat we een extra dag voor jou kunnen inplannen. Ga je er liever helemaal voor en volg je liever een volledige cursus, workshop of opleiding? Ook dat kan! Let wel op: de plaatsen zijn beperkt, dus reageer snel!

Prijzen

 

INSCHRIJVING VOOR 15 MEI 2017

Voor studenten: 25 euro per uur, te betalen per cursus van 8 lesdagen (24 uur) + showcase: 600 euro

Voor niet-studenten: 30 euro per uur, te betalen per cursus van 8 lesdagen (24 uur) + showcase: 720 euro

 

INSCHRIJVING TUSSEN 16 MEI 2017 EN 15 JUNI 2017

Voor studenten: 30 euro per uur, te betalen per cursus van 8 lesdagen (24 uur) + showcase: 720 euro

Voor niet-studenten: 35 euro per uur, te betalen per cursus van 8 lesdagen (24 uur) + showcase: 840 euro

 

Betalen doe je op rekeningnummer BE18 0636 1085 0865, met vermelding ‘Grote Vakantie’!

 

Meer info & contact

www.cinact.com

Info@cinact.com

+32 (0)494 38 27 44