Auto's massaal weggetakeld n.a.v. het Summerfestival


ANTWERPEN-LINKEROEVER Donderdagnamiddag kregen automobilisten de schrik van hun leven. Op Linkeroever gaat momenteel, na het 'Left Festival' in mei, het tweedaagse 'Summerfestival' door. De organisatie is zoals gebruikelijk voor festivals tot in de puntjes uitgewerkt. Zo is door de terreurdreiging ook de politie zichtbaar aanwezig.

Voor het festival werd de P+R op de Blancefloerlaan volledig benut als artiestenparking.

Hoewel duidelijk aangegeven, stonden er daags voor het festival nog verschillende wagens geparkeerd.

Dit leidde tot een massale verbaliseer- en takelactie van respectievelijk politie en Depannage 2000. In totaal kwamen er 2 combi's en 4 takelwagens aan te pas. Deze reden af en aan om de verschillende auto's weg te takelen. Aangezien het een vrij grote P+R betreft, gaf het aan de Blanceflourlaan een niet alledaags zicht.

Dat het parkeerbeleid in Antwerpen omstreden is, is bekend. Deze keer stond er echter het tijdelijk parkeerverbod duidelijk aangegeven. De bestuurders moeten dan ook hun wagens ophalen in het takel- en bergingsbedrijf van Depannage 2000, gevolgd door een parkeerboete in de bus.

Laten we hierdoor de pret niet bederven: de redactie wenst alle festivalgangers een fijne tweedaagse toe! Wie graag verder festivalt, kan begin augustus op Linkeroever terecht voor 'Linkerwoofer' en in september is er uiteraard 'Laundry Day'!


Summerfestival 2017. Bron: Summerfestival

#Summerfestival #Foutparkeren

Featured Posts
Recent Posts